Gyártói felhívás a hűtőgépcsere-programban történő részvételre

Tisztelt Hűtőgép- és/vagy Fagyasztó - Gyártó!

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium a régi, magas villamosenergia-felhasználású és nagy széndioxid kibocsátású háztartási gépek cseréjének állami forrásból történő támogatását kezdeményezte a tagállami energiahatékonysági célkitűzések teljesítése érdekében. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium ezen célkitűzést szem előtt tartva, az Otthon Melege korábbi sikeres alprogramjainak folytatásaként, pályázatot írt ki.

A program keretében a hűtőgépek és fagyasztók cseréjére kerül sor.

A pályázati felhívás és útmutató a pályázati portálról letölthető.
A pályázati portál elérhető itt.

A pályázatokat benyújtani 2016. július 04-én, 0:00 órától lehet. A benyújtás régiónként és pályázói körönként eltérő időszakokban lehetséges a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig. A pályázatkiíró minden magyarországi tartózkodási hellyel rendelkező magánszemély számára lehetővé teszi a programban való részvételt. A nyugdíjas és nagycsaládos pályázók előnyt élveznek azzal, hogy számukra a pályázat korábbi időpontban nyílt meg (a Pályázati Útmutatóban részletezetteknek megfelelően). 

A támogatás keretében az a pályázó, aki egy új, energiatakarékos (A+, A++ vagy A+++ enegiaosztályú) hűtőt vagy fagyasztót vásárol, a régi készülékét leadja a kereskedőnek, és a cserével (a pályázati útmutatóban meghatározott mértékű) megtakarítást elér, támogatásként kedvezményt kap az új gép árából, melynek mértéke energiaosztálytól függően 25.000,35.000,45.000 Ft.

A programban a CECED Magyarország Egyesülés szakmai segítséget nyújt a pályázatkezelő részére. Amennyiben Ön gyártó cég (azaz márkaképviselet vagy kizárólagos forgalmazó), és szeretne a csereprogramban részt venni, keressen bizalommal a fanni.meszaros@cecedhu.hu email címen.

A jelentkezéshez, kérjük, csatolja a gyártói minőségét igazoló dokumentumokat.

Záradék: A CECED Magyarország tájékoztatja Önöket, hogy a HGCS 2016 programban a pályázati útmutató értelmében csak olyan hűtő- és fagyasztókészülékeket tölthetnek fel a készüléklistára, amelyek vonatkozásában Önök gyártónak (azaz az adott márka hazai leányvállalatának vagy kizárólagos magyarországi forgalmazójának) minősülnek, és ezt igazolni is tudják szükség esetén a hatóságok, továbbá a pályázatkezelő (NFSI) és az illetékes minisztérium (NFM) felé. A CECED Magyarország Egyesülés erről a követelményről tájékoztatást nyújt Önöknek, és az Önöktől kapott nyilatkozatot valósnak fogadja el, a nyilatkozatok valóságtartalmát és jogi megfelelőségét vizsgálni nem tudja, tekintettel arra, hogy nem hatóságként, hanem a pályázatkezelő együttműködő partnerként vesz részt a HGCS 2016 programban. Ezért a nyilatkozatok valóságtartalmáért és a HGCS 2016 program pályázati útmutatójának való megfelelésért a felelősség Önöket terheli. Olyan márkájú készülék felvitele a készüléklistába, mely(ek) vonatkozásában nem minősülnek gyártónak, a pályázati útmutató szabályainak megsértését jelenti, és jogi következményeket vonhat maga után.

Jelentkezésüket várva üdvözlettel:
Mészáros Fanni
Cégvezető
CECED Magyarország Egyesülés
H-1132 Budapest, Váci út 12. 1/1.
Mobil: +36 20912 0470

Letölthető kommunikációs anyagok

A regisztrált kereskedők és a programban résztvevő gyártók jogosultak az alábbi kreatív anyagokat letölteni és eredeti tartalmukkal mindenben megegyező módon kinyomtatni.

A flyer-felhasználók jogosultak a saját logójuk felhelyezésére a flyer alsó, szabadon hagyott felületén.

A weben történő alkalmazásnál kérjük, hogy az alkalmazás linkje a következő helyre mutasson: www.csereprogram.hu

Figyelem! Amennyiben a flyer nem a letölthető formában és szöveggel – a fentieknek megfelelően – kerül felhasználásra, kérjük, hogy az alábbiakat mindenképpen vegyék figyelembe a kommunikációs anyagok tervezésekor.
Semmilyen, márkareklámot tartalmazó kommunikációs anyag nem tartalmazhatja a CECED Magyarország Egyesülés logoját! A CECED Magyarország nem közvetít márkareklámot. A HGCS-logo az egyéni anyagokban, a program hirdetése céljából szabadon használható. Együttműködésüket köszönjük!


Letölthető anyagok:
flyer Pályázati felhívás
flyer Pályázati útmutató

Offline, flyer-poster:

flyer A4 nyomtatható

badge fekete-fehér
badge színes

Online:

animált banner-ek
banner 120x120px
banner 120x240px
banner 250x250px

 

© 2016 Minden jog fenntartva