Tisztelt Kereskedő!

Legújabb:
A Nemzeti Fejlesztési és Stratégiai Intézet Kft. közleménye:
"A Háztartási nagygépek (hűtő és fagyasztó készülék) energia megtakarítást eredményező cseréje alprogrammal kapcsolatosan ezúton tájékoztatjuk a regisztrált kereskedőket, hogy a NFSI az alábbi e-hulladék közvetítő szervezetekkel kötötte meg az együttműködési megállapodásokat:

Electro-Coord Magyarország Háztartási Gép- és Elektronikai Hulladék Hasznosítást Koordináló Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság,
CCR Relectra Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság.

Az együttműködési megállapodások értelmében az aláírását követő 30 napon belül közvetítő szervezetek kötelesek ajánlatot tenni valamennyi regisztrált kereskedőnek."

Programismertető:

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium a régi, magas villamosenergia-felhasználású és nagy széndioxid kibocsátású háztartási gépek cseréjének állami forrásból történő támogatását kezdeményezte a tagállami energiahatékonysági célkitűzések teljesítése érdekében. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium ezen célkitűzést szem előtt tartva, az Otthon Melege korábbi sikeres alprogramjainak folytatásaként, pályázatot írt ki.

A program keretében a hűtőgépek és fagyasztók cseréjére kerül sor.

A pályázati felhívás és útmutató a pályázati portálról letölthető.
A pályázati portál elérhető itt.

A pályázatokat benyújtani 2016. július 04-én, 0:00 órától lehet. A benyújtás régiónként és pályázói körönként eltérő időszakokban lehetséges a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig. A pályázatkiíró minden magyarországi tartózkodási hellyel rendelkező magánszemély számára lehetővé teszi a programban való részvételt. A nyugdíjas és nagycsaládos pályázók előnyt élveznek azzal, hogy számukra a pályázat korábbi időpontban nyílt meg (a Pályázati Útmutatóban részletezetteknek megfelelően). 

A támogatás keretében az a pályázó, aki egy új, energiatakarékos (A+, A++ vagy A+++ enegiaosztályú) hűtőt vagy fagyasztót vásárol, a régi készülékét leadja a kereskedőnek, és a cserével (a pályázati útmutatóban meghatározott mértékű) megtakarítást elér, támogatásként kedvezményt kap az új gép árából, melynek mértéke energiaosztálytól függően 25.000,35.000,45.000 Ft.

A programban részt venni kívánó kereskedőknek a pályázati portálon regisztrálniuk kell! Részletek a pályázati portálról és oldalunkról letölthető Útmutatóban! A pályázati portál elérhető itt.

Üdvözlettel:
Mészáros Fanni
Cégvezető
CECED Magyarország Egyesülés
H-1132 Budapest, Váci út 12. 1/1.
Mobil: +36 20912 0470

Letölthető kommunikációs anyagok:

A regisztrált kereskedők és a programban résztvevő gyártók jogosultak az alábbi kreatív anyagokat letölteni és eredeti tartalmukkal mindenben megegyező módon kinyomtatni.

A flyer-felhasználók jogosultak a saját logójuk felhelyezésére a flyer alsó, szabadon hagyott felületén.

A weben történő alkalmazásnál kérjük, hogy az alkalmazás linkje a következő helyre mutasson: www.csereprogram.hu

Figyelem! Amennyiben a flyer nem a letölthető formában és szöveggel – a fentieknek megfelelően – kerül felhasználásra, kérjük, hogy az alábbiakat mindenképpen vegyék figyelembe a kommunikációs anyagok tervezésekor.
Semmilyen, márkareklámot tartalmazó kommunikációs anyag nem tartalmazhatja a CECED Magyarország Egyesülés logoját! A CECED Magyarország nem közvetít márkareklámot. A HGCS-logo az egyéni anyagokban, a program hirdetése céljából szabadon használható. Együttműködésüket köszönjük!


Letölthető anyagok:
flyer Pályázati felhívás
flyer Pályázati útmutató

Offline, flyer-poster:

flyer A4 nyomtatható

badge fekete-fehér
badge színes

Online:

animált banner-ek
banner 120x120px
banner 120x240px
banner 250x250px

 

© 2016 Minden jog fenntartva